Lycka på fyra ben!


Idag är det ett år sedan jag och mamma åkte till uppfödaren och hämtade hem min älskade lilla Tore. Han kommer från samma uppfödare som våra två tidigare shelties i familjen, vilket känns extra fint och tryggt.


Jag hade längtat så länge efter en hund och att äntligen få åka och hämta honom kändes overkligt, Minns fortfarande så tydligt när vi kom fram till Ulla (uppfödaren) och Tore och hans bror Zimba var ute i valphagen och såg ut som helan och halvan då Tore var så himla liten. Zimba backade och var blyg när vi kom fram medan Tore kom fram och var så nyfiken och glad, vilket verkligen stämmer överens med hur han är idag. Framåt och glad i allt och alla, världens snällaste lilla kille! 🥹❤️

Bilder tagna samma vecka som jag hämtade hem honom! 🤍

I ett hav av vallmo


Vi är just nu nere i Skåne hos min kompis och fotografkollega Petronella, och igår var vi och fotade en gravidmodell på ett vallmofält och såklart passade vi på att ta lite bilder själv också. Klart jag ville ha bilder med min älskling där bland alla blommor! 🥰 Häromdagen var vi på stranden och hade en fotografering också, och han fullkomligt älskade att få springa och busa och gräva i sanden. Sånt som gör en glad i mammahjärtat! För ja, jag är hans mamma! Crazy dog mama!

Livet med hund


Att ha hund bidrar verkligen med så mycket positivt i ens liv. Man kommer ut mer, man blir mer närvarande och man blir så mycket gladare. Jag har också träffat och lärt känna människor pga att jag har hund som jag aldrig hade lärt känna annars, vilket är ganska fantastiskt. Kan aldrig tänka mig ett liv utan hund igen. Som Tore förgyller mitt liv! ❤️🐶 Det är så mycket personlighet i den lilla kroppen och han har så mycket roliga hyss för sig som gör att jag skrattar massor åt honom varje dag.